Nieuwbouw woning met schuur Grou

 

Buiten Grou wordt deze villa gebouwd. Naast de villa wordt ook een grote schuur gebouwd met hetzelfde constructieprincipe: toepassing van eiken houten spanten.

Vanaf de begane grondvloer wordt de woningen opgetrokken in constructie van eiken hout. De verdiepingsvloer worden in het zicht gelaten. Daarnaast bevat de woning een kelder en een onderheid terras. De schuur wordt eveneens opgetrokken in een eiken houten constructie.

 


 

 

 

 

Daarnaast wordt er ook een zwemvijver gerealiseerd. Ook hier heeft Van der Veen Ingenieursbureau de fundering en constructie van de bak berekend en uitgetekend. 

 

 

In Tytsjerk is de bestaande woning gesloopt en hiervoor in de plaats is een nieuwe woning voor teruggebouwd. De constructie tot de eerste verdieping in opgebouwd met kalkzandsteenwanden, De eerste verdieping bestaat uit een breedplaatvloer met geïntegreerde stalen liggers, onder andere ten behoeve van het realiseren van het overstek. Vanaf de eerste verdieping bestaat de woning uit een constructie van houtskelet.